מה חדש / אפריל 2026
סגמנטציהאוטומציהמסחר אלקטרוניוואטסאפSMSAPIאימיילאינטגרציות 6 עדכונים

עדכוני גרסה 185 – קהלים מדויקים יותר, שליחה גמישה יותר

קבוצות דינמיות מורחבות, כמה שולחי וואטסאפ וכלי RFM מעודכנים עוזרים לפעול על בסיס נתוני הלקוחות.

כל הגרסאות
משופר סגמנטציהאוטומציהמסחר אלקטרוני

בונים קבוצות דינמיות מנתוני לקוח מחושבים

הקבוצות המעודכנות תומכות בשדות מחושבים של מסחר ומיקום, כמו קטגוריה מועדפת, רכישה אחרונה ומרחק מסניף. אפשר להפעיל אוטומציה כשאיש קשר מצטרף לקבוצה, ולבדוק בתנאי האוטומציה אם הוא שייך אליה. העדכון זמין בהדרגה. בחשבונות שבהם הוא זמין, הקבוצות מחושבות מחדש מדי שעה לכל סוגי האירועים, ומספר אנשי הקשר מוצג בזמן שהתהליך ממשיך.

חדש וואטסאפאוטומציה

משתמשים בכמה מספרי וואטסאפ באותו חשבון

מוסיפים כמה שולחי וואטסאפ לחשבון אקטיב טרייל אחד, למשל למותגים שונים או לצוותי שירות ושיווק. בוחרים את השולח ברשימה בעת הכנת ההודעה. התמיכה כוללת גם אוטומציות והודעות נכנסות.

משופר סגמנטציה

עוברים מתובנות RFM לפעולה

תיאורי הסגמנטים המעודכנים כוללים ערכים מהחשבון והמלצות ממוקדות לפעולה. אפשר להוסיף אנשי קשר מסגמנט RFM לקבוצה קיימת לצורך אוטומציה, או ליצור קבוצה חדשה.

משופר SMSAPI

אימות מעודכן לשמות שולחי SMS

ה-API בודק תחילה אם שם השולח תואם לפרופיל שליחה בחשבון. שמות מותאמים דורשים הרשאה מתאימה; באפשרות הרגילה לשם מותאם נדרשת לפחות אות אחת באנגלית.

משופר אימיילAPI

מוסיפים פריהדר לתבניות אימייל תפעולי

תבניות האימייל כוללות כעת פריהדר, כדי לשלוט בטקסט התצוגה המקדימה גם באימיילים תפעוליים, בדומה לקמפיינים שיווקיים.

משופר אינטגרציותAPI

מזהים בקשות Webhook מאקטיב טרייל

בקשות Webhook כוללות כעת את הכותרת User-Agent: ActiveTrail/1.0, לזיהוי ברור יותר של המקור במערכות המחוברות.

קבלו את הגרסה הבאה במייל

הודעה קצרה בכל שחרור גרסה. אפשר לבטל בכל רגע.

Error: Contact form not found.