עדכוני גרסה 192 – קהלים מדויקים יותר והודעות וואטסאפ מדידות
הופכים התנהגות לקהלים דינמיים ומתאימים תבניות וואטסאפ עם קישורים מדידים וקופונים.
כל הגרסאותבונים קהלים דינמיים לפי התנהגות
הקבוצות הדינמיות תומכות בפעילות מאימייל, SMS, וואטסאפ, פוש ואירועי Smart Pixel. אפשר להשתמש גם בנתוני אתר שכבר נאספו, כמו צפיות במוצר בחודש האחרון או זמן שהייה בדף, בלי להגדיר כל קהל מראש.

מודדים הקלקות ומשלבים קופונים בתבניות וואטסאפ
מפעילים מעקב קישורים בזמן יצירת התבנית כדי להפוך את הכתובות לקישורי atj.io מדידים. בעת השליחה ממפים את המשתנים לשדות איש קשר או לרשימות קופונים; משתני כתובות ממופים אוטומטית וננעלים. המדידה חלה על ההודעות שנשלחות באמצעות התבנית.

מסדרים תבניות לפי פרופיל שליחה
בחשבונות עם כמה שולחי וואטסאפ אפשר לבחור פרופיל שליחה בעת יצירת התבנית. הפרופיל מוצג ברשימת התבניות, ובזמן השליחה מופיעות רק התבניות של השולח שנבחר.
מגדירים מספר מרבי של מוצרים דינמיים
בוחרים את המספר הכולל המרבי של מוצרים שיוצגו בבלוק דינמי באימייל, כדי למקד את ההמלצות ולשלוט בעיצוב.

רואים מזהי מוצרים בהיסטוריית ההזמנות
מזהה המוצר מוצג כעת בפרטי המוצר בהיסטוריית ההזמנות של איש הקשר, להתאמה מדויקת לנתוני החנות.

מחברים מסעות באמצעות אירועי אוטומציה
אירועים מאוטומציה אחת יכולים להפעיל אחרת, למשל פתיחת אימייל שנשלח במסע קודם. ההגנה המעודכנת מפני לולאות מאפשרת את החיבורים האלה תוך חסימת מחזורים חוזרים.
קוד סקריפט נחסם בבלוקי HTML בדפי נחיתה
בלוקי HTML בדפי נחיתה אינם מקבלים כעת קוד סקריפט. HTML רגיל עדיין נתמך; מומלץ לבדוק תוכן מותאם קיים לפני שמירת שינויים.

קבלו את הגרסה הבאה במייל
הודעה קצרה בכל שחרור גרסה. אפשר לבטל בכל רגע.
Error: Contact form not found.